Κυριακή, 14 Μαϊος 2023 04:10

3o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Κορυδαλλός 14.05.23

Δελτίο Τύπου

ΤΟ «μαζί» για τον Κορυδαλλό στηρίζει τον δίκαιο αγώνα της εκπαιδευτικής κοινότητας του Κορυδαλλού για ασφαλή και σύγχρονη στέγη για τους μαθητές και τις μαθήτριες της πόλης μας.

Η κινητοποίηση των γονιών του 3ου Γυμνασίου φέρνει στο προσκήνιο την άρνηση της δημοτικής αρχής να συζητήσει το στεγαστικό πρόβλημα των σχολείων του Κορυδαλλού. Το «μαζί» στο Δημοτικό Συμβούλιο πάρα πολλές φορές έχει ζητήσει σχετική, μονοθεματική, συζήτηση.

Δεν είναι πολύς καιρός που σχετική κινητοποίηση για ασφαλή σχολική στέγη έγινε από τη σχολική κοινότητα του 18ου Δ.Σ. Κορυδαλλού.

Το πρόβλημα είναι εκτεταμένο με, μέρος της 2χρονης προσχολικής εκπαίδευσης καθώς και ένα γυμνάσιο, να στεγάζονται σε κοντέινερ.

Ολόκληρες περιοχές του Κορυδαλλού, όπως το Σχιστό, δεν έχουν Γυμνάσιο και Λύκειο, το 9ο Δημοτικό Σχολείο ασφυκτιά κτηριακά, αναγκάζοντας μαθητές και μαθήτριες σε μετακινήσεις μεγάλων αποστάσεων.

Η εκπαιδευτική κοινότητα θέτει συστηματικά το πρόβλημα στις δημοτικές αρχές πάνω από μια δεκαετία, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. 

 

Αγωνιζόμαστε για τον Κορυδαλλό που μας αξίζει

 

Για το «μαζί» για τον Κορυδαλλό

Το Γραφείο Τύπου

© 2019 Μαζί για τον Κορυδαλλό. Template by JoomShaper