Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 05:39

ΜΟΝΟ ΤΟ “ΜΑΖΙ” ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ

Κορυδαλλός 10.4.23

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όλο και πιο συχνά επαναλαμβάνεται το φαινόμενο, οι εργολάβοι στον δήμο μας, να παραδίδουν έργα σε άθλια κατάσταση. Η διοίκηση, σαν να μην έγινε τίποτα, προχωρά στην πληρωμή τους.  Επίσης πολύ συχνό είναι να ζητούν για ανύπαρκτους ή για γελοίους λόγους παρατάσεις για να ολοκληρώσουν το έργο, χωρίς μάλιστα να πληρώσουν τη σχετική ποινή. Όλως περιέργως, τους λόγους αυτούς,  η  διοίκηση του δήμου τους κάνει αποδεκτούς.

 

Η μόνη παράταξη που καταψηφίζει τις εισηγήσεις αυτές είναι το “μαζί” για τον Κορυδαλλό.

 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η παραλαβή του έργου στα 88 στρέμματα. Το έργο που παραλαμβάνεται δεν έχει σχέση με το ψηφισθέν στο Δημοτικό Συμβούλιο. Λείπουν ολόκληρα μέρη της συμφωνίας και τα παραδοθέντα, όπως ο δρόμος της καρδιάς, είναι σε άθλια κατάσταση.

Να προσθέσουμε επίσης ότι ο φωτισμός είναι χαμηλός με αποτέλεσμα να τυφλώνει, ειδικά το γήπεδο μπάσκετ το καθιστά επικίνδυνο για τα άτομα που το χρησιμοποιούν. Χώρια που σε έναν χώρο που επισκέπτονται και αθλούνται καθημερινά χιλιάδες παιδιά και γονείς δεν υπάρχει ούτε μία βρύση για το κοινό.

 

Ομοίως στο ίδιο Δημοτικό Συμβούλιο(23.03) ζητήθηκε από τον εργολάβο παράταση για 2 χρόνια για την αποκατάσταση των συστημάτων πυροπροστασίας των σχολείων επειδή λέει τα σχολεία έχουν παιδιά!!!

 

Η  τοποθέτηση μου Δημοτικό Συμβούλιο της 23ης Μαρτίου 2023

https://www.youtube.com/watch?v=PXoivi42X_A&feature=youtu.be

 

Εμείς δεν δεχόμαστε πιέσεις από εργολάβους, και τα συμφέροντα να ξέρουν ότι μέχρι τον Οκτώβριο του 23 θα πρέπει να αλλάξουν δήμο.

 

 Αγωνιζόμαστε για τον Κορυδαλλό που μας αξίζει

 

Για το «μαζί» για τον Κορυδαλλό

Το Γραφείο Τύπου

© 2019 Μαζί για τον Κορυδαλλό. Template by JoomShaper