Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 04:41

Ποια είναι η αλήθεια για τα δωρεάν εισιτήρια του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη;

Κορυδαλλός 10.11.22

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με τα δωρεάν εισιτήρια που μοιράζονται στον Πολιτιστικό Σεπτέμβρη, δύο μήνες μετά την τελευταία ερώτηση του “μαζί” στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 7/9/22 (https://www.youtube.com/watch?v=3fxnSBfKKxA)  και τη σχετική επιστολή με ΑΠ:9 / 09.09.22 προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, καμία απάντηση δεν πήραμε στις ερωτήσεις μας:

 

  • Πόσα είναι;
  • Ποιοι τα πήραν ή/και θα τα πάρουν ονομαστικά;
  • Πόσα πήραν οι κοινωνικές υπηρεσίες και με ποιο έγγραφο;

 

Αρκέστηκαν να απαντήσουν ότι τα πήραν Δημοτικοί Σύμβουλοι και οργανώσεις που παρέχουν κοινωνικό έργο, χωρίς όμως να αναφερθούν σε νούμερα ούτε στο αν λαμβάνουν δωρεάν εισιτήρια μόνο αυτοί.

 

Είναι σαφές ότι τα δωρεάν εισιτήρια, που διαθέτουν οι παραγωγοί των επί πληρωμή παραστάσεων του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη,  αποτελούν «περιουσία» των Κορυδαλλιωτών και πρέπει να μοιράζονται μόνο στο πλαίσιο άσκησης της κοινωνικής πολιτικής και όχι μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων.

 

Σημαντική παράμετρος του προβλήματος είναι ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΠ ή το Δημοτικό Συμβούλιο του Κορυδαλλού, ποτέ δεν ρωτήθηκαν για την κατανομή των δωρεάν εισιτήριων, πολύ δε περισσότερο δεν έλαβαν σχετική απόφαση.

 

Η άρνηση  να δοθούν σαφείς και αδιαμφισβήτητες απαντήσεις είναι μόνο μια από τις εκφάνσεις του σκότους που κυριαρχεί στη διαχείριση του Δήμου.

 

 

Αγωνιζόμαστε για τον Κορυδαλλό που μας αξίζει

 

Για το «μαζί» για τον Κορυδαλλό

Το Γραφείο Τύπου

© 2019 Μαζί για τον Κορυδαλλό. Template by JoomShaper