Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2021 15:38

Το «μαζί» για τον Κορυδαλλό υιοθετεί το ψήφισμα της Δημοτικής Αρχής Κερατσινίου- Δραπετσώνας

Κορυδαλλός 06-10-21

Δεν θα επιτρέψουμε να βγάλουν «λάδι» τους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής.

Στις ημέρες της «κανονικότητας» διάφορα κέντρα εξουσίας επιδιώκουν να βγάλουν δικαστικά «λάδι» το νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής για όλες τις εγκληματικές- δολοφονικές ενέργειες που έχει διαπράξει κατά το παρελθόν.

Οι απαράδεκτες επιθέσεις σε αντιφασίστες – όπως στα μέλη της Οργάνωσης Μαχητικού Αντιφασισμού (ΟΡΜΑ) -, σε πρόσφυγες και μετανάστες, αλλά και σε κάθε έναν και κάθε μια που οι νεοναζί καταδιώκουν λόγω διαφορετικότητας, δεν μπορούν να παραμένουν ατιμώρητες. Στην περίπτωση δε των μελών της ΟΡΜΑ, αντί να καταδικαστούν οι τραμπούκοι που επιτέθηκαν με πέτρες και λοστάρια στους αντιφασίστες, διώκονται, με ευθύνη και της αστυνομίας τα θύματα της επίθεσης (!)

Σε μια περίοδο που ο φασισμός τρέφεται και γιγαντώνεται από την οικονομική κρίση και την ατιμωρησία, σκορπίζοντας το δηλητήριο του σε κάθε γειτονιά, επιβάλλεται να μπει, με κάθε τρόπο, ένα οριστικό τέλος στη δράση των φασιστικών ομάδων.

Σε ό,τι αφορά τη δική των μελών της ΟΡΜΑ, η δημοτική κίνηση «μαζί» για τον Κορυδαλλό ενώνει τη φωνή της με φορείς και συλλογικότητες και απαιτούμε:

-Το δικαστήριο να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

-Να αθωωθούν οι αντιφασίστες αγωνιστές της ΟΡΜΑ.

-Να καταδικαστεί το νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής για όλες τις εγκληματικές ενέργειες που έχει διαπράξει.

Για το «μαζί» για τον Κορυδαλλό

Το Γραφείο Τύπου

© 2019 Μαζί για τον Κορυδαλλό. Template by JoomShaper