Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2021 02:16

Μη μου τους «κυβερνητικούς» κύκλους τάραττε

Κορυδαλλός 1.07.21

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα όπου η εφαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής μπαίνει σε πρώτη προτεραιότητα σε σχέση με τα συμφέροντα των πολιτών είναι το περιστατικό που συνέβη στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο και εξηγώ:

Συνοπτικά, ένα από τα σημαντικότερα θέματα που θα έπρεπε να απασχολεί όλους τους Κορυδαλλιώτες είναι η υπό κατασκευή Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων (ΜΕΑ) στο Σχιστό.

Η ΜΕΑ ενδέχεται να υποβαθμίσει σημαντικά την περιοχή μας, αφού ο σχεδιασμός είναι να τη διαχειρίζονται ιδιώτες και τα έσοδά τους να αυξάνουν με κάθε επιπλέον τόνο αποβλήτων που δέχονται. Η κυβέρνηση φέρεται να είναι να πρόθυμη να μεταφέρει τεράστιο όγκο αποβλήτων στην γειτονιά μας προκειμένου να γίνει η επιχείρηση υπέρ κερδοφόρα για τους ιδιώτες. Επίσης σημαντική περιβαλλοντική επίπτωση θα έχει το ποσοστό των αποβλήτων που θα καταλήγει στην καύση.

Αυτό το πολύ σοβαρό ζήτημα εισηγήθηκα να γίνει μονοθεματική συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο, με εισήγηση από την Επιτροπή Περιβάλλοντος, όπου πλειοψηφία έχει ο ίδιος ο Δήμαρχος.

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Δήμαρχος αρνήθηκαν ακόμα και να γίνει συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Όχι, όπως λογικά, θα περίμενε κανείς να δεχτούν να συζητηθεί,  απλά αρνήθηκαν και το καταψήφισαν!

Πόσο θα κλείνει τα μάτια αυτή η διοίκηση στη ζημιά που πρόκειται να γίνει απλά και μόνο για να τα έχει καλά με την κυβέρνηση;

Φυσικά πρέπει να παραδεχτούμε πως αν μη τι άλλο η Νέα Δημοκρατία είναι πολύ γαλαντόμα με τον Δήμαρχο, όπως και όλο το μιντιακό σύστημα που τη στηρίζει.

 

Ο επικεφαλής του «μαζί» για τον Κορυδαλλό

Νίκος Κατσούλης 

 

Πηγή φωτογραφίας: https://mykonosticker.com/to-fainomeno-tou-strouthokamilismoy-katanoontas-tin-arnisi-2

© 2019 Μαζί για τον Κορυδαλλό. Template by JoomShaper