Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2021 02:47

Συναντήσεις του Νίκου Κατσούλη με εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων Λυκείων του Κορυδαλλού

Κορυδαλλός 02.06.21

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Επικεφαλής του «μαζί» Νίκος Κατσούλης, στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης για το Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δήμου Κορυδαλλού 2020 – 2024, συναντήθηκε με εκπροσώπους  των Συλλόγων Γονέων Λυκείων της πόλης μας, τη Δευτέρα 17/5 και 24/5, μέσω ψηφιακής πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες και παρούσες: από το «μαζί» οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Λάζαρος Αλεξανδρίδης και Καλλιόπη Μαυροειδάκου και  το μέλος του συντονιστικού Άννα Τζαβαλή – Δελή και από τους Συλλόγους Γονέων Πρόεδροι/και μέλη των Δ.Σ οι κ.κ.: Δήμητρα Βούβουρα (1ο Λύκειο), Νίκη Χρυσικού, Δημήτρης Μυστακίδης(3οΛύκειο), Θεόδωρος Μυλωνάς (4ο Λύκειο), Άρτεμις Κυριαζάκου, Αντώνης Σφακιανάκης (5ο Λύκειο).

Ανταλλάχτηκαν πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες και προτάσεις για τη βελτίωση των σχολείων της Δευτεροβάθμιας του Κορυδαλλού, όπως και της ασφαλούς πρόσβασης μαθητών και μαθητριών στα λύκεια του Κορυδαλλού.

Ελπίζουμε η δημοτική αρχή να αξιοποιήσει τις ιδέες αυτές και να φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο επιχειρησιακό σχεδιασμό, για την τετραετία 2020-24, που να δίνει λύσεις στα πραγματικά προβλήματα του Κορυδαλλού.

«Αγωνιζόμαστε για τον Κορυδαλλό που μας αξίζει»

 Για το «μαζί» για τον Κορυδαλλό

Το Γραφείο Τύπου

© 2019 Μαζί για τον Κορυδαλλό. Template by JoomShaper