Κυριακή, 23 Μαϊος 2021 16:35

Συνάντηση του Νίκου Κατσούλη με εκπροσώπους των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας του Κορυδαλλού

Κορυδαλλός 23.05.21

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Επικεφαλής του «μαζί» Νίκος Κατσούλης, στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης για το Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δήμου Κορυδαλλού 2020 – 2024, συναντήθηκε με το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορυδαλλού – Αγ. Βαρβάρας το Σαββάτο 15/5/21, μέσω ψηφιακής πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες και παρούσες: από το «μαζί» η Δημοτική Σύμβουλος Σοφία Σιδηροπούλου και το μέλος του συντονιστικού Άννα Τζαβαλή - Δελή και από τον Σ.Ε.Π.Ε. Κορυδαλλού – Αγ. Βαρβάρας η Πρόεδρος Στέλλα Μπελιά, ο Αντιπρόεδρος Νίκος Μαρκόπουλος, η Ειδική Γραμματέας Χρυσούλα Παπαστάθη και το μέλος Βασίλης Αρβανίτης.

Ανταλλάχτηκαν πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες και προτάσεις για τη βελτίωση των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων του Κορυδαλλού.

Τέλος ο Νίκος Κατσούλης παρακίνησε τον Σ.Ε.Π.Ε. να συμμετέχει ενεργά στη δημόσια διαβούλευση που η δημοτική αρχή αποσιωπά, ώστε κανείς να μην έχει δικαιολογία  ισχυριζόμενος ότι δεν γνώριζε τα προβλήματα ή τις ελλείψεις που υπάρχουν στον Κορυδαλλό.

Επίσης είναι πολύ σημαντικό για την επόμενη δημοτική αρχή  ώστε να μην είναι δεμένα τα χέρια της από ένα νωθρό, επιχειρησιακό σχέδιο

«Αγωνιζόμαστε για τον Κορυδαλλό που μας αξίζει»

 Για το «μαζί» για τον Κορυδαλλό

Το Γραφείο Τύπου

© 2019 Μαζί για τον Κορυδαλλό. Template by JoomShaper