Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020 09:42

Μόνο η φιέστα τους ενδιαφέρει

Κορυδαλλός, 13/6/20

Ο Επικεφαλής του «μαζί» για τον Κορυδαλλό Νίκος Κατσούλης στο Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 20/5/20, απαίτησε να συγκληθεί άμεσα, ειδική συνεδρίαση για τον σχεδιασμό στρατηγικής για την διαχείριση των νέων δεδομένων που προκύπτουν από το άνοιγμα του μετρό στην πόλη μας αλλά και για τον covid 19.

 Στην συζήτηση αυτή ζήτησε να συμμετέχουν και οι αρμόδιοι φορείς, έμποροι, εργαζόμενοι, επιμελητήρια κλπ και να καταλήξουμε σε δέσμη μέτρων με στόχο, να βγάλει τον Κορυδαλλό νικητή, στις ειδικές συνθήκες που διανύουμε και να μετατραπεί η συγκυρία σε ευκαιρία.

Προφανώς ο Δήμαρχος φοβήθηκε την εν λόγω συζήτηση και την αρνήθηκε.

Η παράταξη του κ. Γουρδομιχάλη σιώπησε, στηρίζοντας εμμέσως, την επιλογή του Δημάρχου και για να καθυστερήσει τη σχετική συζήτηση και να υπονομεύσει επιπλέον τον διάλογο με την κοινωνία κατέθεσε πρόταση για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο χωρίς όμως τους αρμοδίους φορείς, τους εμπόρους, το επιμελητήριο, τον ΟΑΣΑ, ΜΕΤΡΟ κλπ.  

Θα τους δούμε σίγουρα όλους στην πρώτη γραμμή, στη φιέστα για τα εγκαίνια, για φωτογραφίες και διαγγέλματα, οδηγώντας ταυτόχρονα την πόλη στα τυφλά, χωρίς διάλογο και χωρίς σχέδιο.

Στον αντίποδα, υπέρ της συζήτησης τάχθηκαν οι παρατάξεις της Λαϊκής Συσπείρωσης και του Ανυπότακτου Κορυδαλλού.

Αγωνιζόμαστε για τον Κορυδαλλό που μας αξίζει

 Για το «μαζί» για τον Κορυδαλλό

 Το Γραφείο Τύπου

© 2019 Μαζί για τον Κορυδαλλό. Template by JoomShaper