Χρυσούλα – Χρυσοβαλάντου Παπαστάθη, Δασκάλα Ειδικής Αγωγής


Αποφάσισα να συμμετέχω στην Ανεξάρτητη, Ανοιχτή, Ανατρεπτική, Ανανεωτική Δημοτική Κίνηση «Μαζί» για τον Κορυδαλλό που μας αξίζει, γιατί είναι μια δημοτική κίνηση που υποστηρίζει τη Διαφάνεια, τη Δικαιοσύνη, την Αξιοκρατία και την ενεργό δράση του πολίτη. Έχοντας μεγαλώσει, εργαστεί και ζήσει στον Κορυδαλλό το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, κατανοώ ότι ήρθε η ώρα οι απλοί πολίτες να πάρουμε την τύχη της πόλης μας στα χέρια μας. Έχοντας την μεγάλη χαρά και τύχη αυτή τη στιγμή να εργάζομαι στο ίδιο δημοτικό σχολείο, που τελείωσα ως μαθήτρια, πιστεύω ότι οφείλουμε στις γενιές που μεγάλωσαν, μεγαλώνουν και θα μεγαλώσουν στον Κορυδαλλό να τους δείξουμε το δρόμο για την συμμετοχή τους στα κοινά, για να απαιτούμε και να εργαζόμαστε για τον Κορυδαλλό που μας αξίζει.
Εκπαίδευση:
  • Μεταπτυχιακό δίπλωμα ΜΑ DRAMA IN EDUCATIOΝ, στην Αγγλία.
  • Μετεκπαίδευση στην Ειδική Αγωγή, Πανεπιστήμιο Αθηνών
  • Μετεκπαίδευση στη Μουσειακή Αγωγή, Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, Αθήνα.
  • Εκπαίδευση στη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας Σχολικών Μονάδων, ΕΑΠ
  • Εκπαίδευση στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Εργασιακή εμπειρία: Εργάζομαι στον χώρο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε σχολεία του Κορυδαλλού από το 2001. Από το 2016 διδάσκω στο Τμήμα Ένταξης του 6ου Δ.Σ. Κορυδαλλού. Έχω διατελέσει υποδιευθύντρια του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού.
Έχω εργαστεί ως αναπληρώτρια δασκάλα στην Αγγλία. Συνεργάστηκα με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο ως ερμηνεύτρια και εκπαιδεύτρια ερμηνευτών.
Διετέλεσα υπεύθυνη πρακτικής εξάσκησης φοιτητών του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Κοινωνική Δράση:  Είμαι ενεργό μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κορυδαλλού – Αγίας Βαρβάρας. Από το Σεπτέμβρη του 2001.
Ως πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Εκπαιδευτικού Δράματος, συμμετείχα στη διοργάνωση και δίδαξα ως βοηθός καθηγητή, στην εκπαίδευση Παλαιστινιών εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων στο αντικείμενο της Δραματικής Τέχνης στην Εκπαίδευση σε συνεργασία με το Quattan Foundation, Rammallah, Palestine.
Μέλος της ομάδας εκπαιδευτικών «Τα Πίσω Θρανία», Πρωτοβουλία για Εκπαίδευση Χωρίς Διακρίσεις,  που παρέχουν (σε εθελοντική βάση) μαθήματα ελληνικής γλώσσας σε ενήλικες μετανάστες και πρόσφυγες.
Το 2017 συμμετείχα στην Ομάδα φυλακών, που λειτουργούσε στο πλαίσιο του Συλλόγου μας, και προσέφερε εθελοντικά μαθήματα ελληνικής γλώσσας, σε ενήλικους τροφίμους του Καταστήματος Κράτησης  Κορυδαλλού.  
Αγαπώ πολύ  το θέατρο και ως έφηβη, συμμετείχα σε θεατρικές παραστάσεις του Θεατρικού Σπουδαστηρίου Κορυδαλλού. Επίσης αγαπώ και ασχολούμαι με το χορό, τη μουσική, τη νευροψυχολογία και τη βιολογία.
Επικοινωνία: papastathix@yahoo.gr