Κατερίνα Μακρέλη, ιδιωτική υπάλληλος


Το 1995 αποφοίτησα από το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Κορυδαλλού του τμήματος ειδίκευσης: «ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ» του Κλάδου 2.  Από το 2015 έως και σήμερα φοιτώ στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στο τμήμα: «ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ».
Από το 1996 έως και το 2017 συνεργάστηκα με πολλές εταιρείες και οργανισμούς με κύριο αντικείμενο εργασίας την γραμματειακή υποστήριξη και την εξυπηρέτηση πελατών. Τελευταία απασχόλησή μου ήταν το 2016 – 2017, όπου εργάστηκα ως εξωτερική συνεργάτης στον Δ. Πειραιά, βοηθώντας στην ομαλή διεξαγωγή των πολιτιστικών εκδηλώσεων  για  τις «ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2017», συντονίζοντας και οργανώνοντας τους συμμετέχοντες φορείς της πόλης.
Μεγάλωσα στον Κορυδαλλό από τότε που γεννήθηκα. Είμαι παντρεμένη και έχω δύο υπέροχα παιδιά.  Αγαπώ την πόλη μου και θεωρώ πως αξίζει τα καλύτερα. Για να γίνει αυτό χρειάζεται νέους ανθρώπους με όραμα, νέες ιδέες και ηθικές αξίες οι οποίοι θα προσπαθήσουν πραγματικά να φέρουν αυτή την νέα αλλαγή και την πρόοδο που χρειάζεται η πόλη μας.
 Γι΄αυτό το λόγο στηρίζω το «μαζί» για τον Κορυδαλλό που μας αξίζει!