Ιωάννης Κυριαζής, Παθολόγος–Διαβητολόγος, Διευθυντής ΕΣΥ στο Γ.Ν.Α. ΚΑΤ


Γεννήθηκα στον Κορυδαλλό το 1962. Η οικογένειά μου έρχεται στην περιοχή μετά από τη Μικρασιατική καταστροφή. Γονείς μου, ο Μέμος (μουσικός-ντράμερ) και η Γίτσα Κυριαζή, με δίδαξαν αρχές, άξιες, και με μύησαν στο να αγαπώ και να προσφέρω στον τόπο που μεγάλωσα.
Είμαι παντρεμένος με την Σοφία Παπαδοπούλου (Αρχιτέκτονα–Μηχανικό Ε.Μ.Π.) με την οποία έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά, τον Αγαμέμνονα (φοιτητή του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων) και την Αθηνά (μαθήτρια Β΄ Γυμνασίου στο 8ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού).
Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία, από τη θέση του εφέδρου αξιωματικού υγειονομικού στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία. Με όραμα μου να υπηρετήσω την υγεία και τον άνθρωπο, σπούδασα Ιατρική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Έκανα την ειδικότητα της Παθολογίας στο Γ.Ν Νίκαιας, εξειδικεύτηκα στην Διαβητολογία στο Γ.Ν.Α “Λαϊκό” και στο “Τζάνειο” Γ.Ν. Πειραιά και απέκτησα τον τίτλο του αριστούχου Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζομαι ως Παθολόγος–Διαβητολόγος Διευθυντής στο Εθνικό Σύστημα Υγείας στο Γ.Ν.Α ΚΑΤ. Είμαι εκλεγμένος Πρόεδρος Δ.Σ. της Εταιρείας Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (www.empakan.gr) και συμμετέχω ως εθελοντής ιατρός στους “Γιατρούς του Κόσμου”.
Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές δηλώνω δημόσια το παρών για το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου με τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Κατσούλη και το συνδυασμό “μαζί” για τον Κορυδαλλό που μας αξίζει. Ο συνδυασμός “μαζί” για το Κορυδαλλό που μας αξίζει δεν είναι αρχηγοκεντρικός και δεν αποφασίστηκε στα γραφεία κάποιου κόμματος. Ξεκίνησε από ενεργούς πολίτες που νοιάζονται πραγματικά για το μέλλον αυτής της πόλης, με πρόγραμμα που συναποφασίζεται μέσα από ανοιχτές διαδικασίες, αναζητά την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες, στηρίζει την κοινωνική οικονομία, τις επιχειρήσεις και τη στοχευμένη κοινωνική πολιτική με αρχές και στόχους που μπορούν να υλοποιηθούν, μέσα όμως από μια σωστή στρατηγική και μια ορθολογική διαχείριση των οικονομικών πόρων του δήμου μας. Ένα πρόγραμμα που εν τέλει βάζει στο επίκεντρο ως κυρίαρχο ζητούμενο, την αξιοπρεπή καθημερινότητα όλων μας.
Ζητώ την στήριξή σας σε αυτές τις εκλογές ώστε να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ το νέο αυτό εγχείρημα, τόσο με την ψήφο σας όσο και με την ενεργητική συμμετοχή σας, στο “μαζί” για τον Κορυδαλλό που μας αξίζει.