Σπύρος Χαρισιάδης Φυσικός, Μ.Δ.Ε., Διευθυντής του 5ου ΓEΛ Νίκαιας


Συνδημότισσες  και συνδημότες,
ζω στον Άνω Κορυδαλλό από το 1996. Είμαι απόφοιτος του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην «Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης», του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Εργάζομαι στο χώρο της εκπαίδευσης από το 1985, αρχικά ως καθηγητής φυσικής σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, στη συνέχεια από το 1997 ως αναπληρωτής εκπαιδευτικός και από το 2002 ως μόνιμος. Από το 2006 έως το 2010 υπηρέτησα στο 4ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού, όπου και διετέλεσα κατά το σχολικό έτος 2010-2011 υποδιευθυντής και στη συνέχεια αναπληρωτής διευθυντής. Από τον Σεπτέμβρη του 2011 έως σήμερα υπηρετώ ως διευθυντής στο 5ο Γενικό Λύκειο Νίκαιας.
Έχω συμμετάσχει ως εισηγητής, στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Παιδαγωγικής Εταιρείας Ελλάδας και στην Α΄ φάση Εισαγωγικής Επιμόρφωσης Νεοδιόριστων Εκπαιδευτικών Δ/θμιας Εκπ/σης, ως Βαθμολογητής/Αξιολογητής στο επιμορφωτικό πρόγραμμα «Αξιοποίηση Τεχνικών Ασύγχρονης και Εξ Αποστάσεως Διδασκαλίας μέσα από το περιβάλλον Ηλεκτρονικής Μάθησης Moodle», ως Συντονιστής σε τρία προγράμματα Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών για την αξιοποίηση και εφαρμογή των ΤΠΕ στη διδακτική πράξη και είμαι κάτοχος διπλωμάτων αγγλικών και γαλλικών σε άριστο επίπεδο (Γ2 και Γ1 αντίστοιχα).
Σας καλώ, να εργαστούμε ΜΑΖΙ για τον Κορυδαλλό, ξεπερνώντας τις παθογένειες του παρελθόντος, στοχεύοντας σε ένα Δήμο που θα λειτουργεί με διαφάνεια, θα ακούει τα αιτήματα και τις προτάσεις των πολιτών, θα παραδειγματίζεται από ήδη εφαρμοσμένες καλές πρακτικές και θα επιχειρήσει να προχωρήσει χρησιμοποιώντας τις τεχνολογικές καινοτομίες της σύγχρονης εποχής με κριτήριο τη διευκόλυνση και την αναβάθμιση της ζωής των δημοτών του.
scharis@sch.gr