Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019 09:15

Μια πρόταση για την ανεργία

Ανδριανή Γεωργιοπούλου, λογίστρια

Γεννήθηκα το 1970 στον Κορυδαλλό. Τελείωσα το 1Ο Λύκειο Κορυδαλλού, την ιδιωτική σχολή ΚΕΠΑ και τη σχολή γραμματέων Selectika.

Στη συνέχεια, έχοντας επιμόρφωση στη λογιστική και την πληροφορική, δούλεψα για 30 χρόνια στο λογιστήριο μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας.

Παράλληλα ήμουν μέλος σε ΔΣ αθλητικών συλλόγων και συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, προσπαθώντας να βοηθήσω ενεργά και δημιουργικά.

Επιθυμία μου είναι να συνεισφέρω, όσο μπορώ και μου επιτρέπεται, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών μας, αλλά και όλων των πολιτών του δήμου.

Καθώς προβλήματα υπάρχουν σε κάθε δήμο, το ζητούμενο είναι να αναλάβουμε την ευθύνη μας, δρώντας συλλογικά, έχοντας τη θέληση, την όρεξη και το όραμα  να κάνουμε ριζικές αλλαγές σε όλους τους τομείς όπως στον αθλητισμό, στο περιβάλλον, στην επιχειρηματικότητα.

Μία από τις προσδοκίες μου είναι να υπάρξει μια παρέμβαση για τους ανέργους σε συνεργασία με τους επιχειρηματίες του δήμου μας.

Να δημιουργηθεί μια δομή που να τους βοηθά  να δουλέψουν στις επιχειρήσεις του Κορυδαλλού προσφέροντας αντισταθμιστικά μέτρα στους επιχειρηματίες όπως π.χ. μείωση των δημοτικών τελών.

Επίσης άλλος ένας τομέας που με ενδιαφέρει να αναπτυχθεί είναι ο αθλητισμός. Πρέπει τα παιδιά μας να γνωρίσουν όλα τα ολυμπιακά αθλήματα αλλά και να τους δοθεί η ευκαιρία να ασχοληθούν με όποιο τα ενδιαφέρει δημιουργώντας τους κατάλληλους αθλητικούς χώρους.

Με αυτόν τον τρόπο θα ενδυναμωθούν οι αθλητικοί σύλλογοι, θα συμμετέχουν παιδιά και από όμορους δήμους και θα μπορούμε να διοργανώνουμε αγώνες από τους οποίους μπορεί αύριο να προκύψουν ακόμη και Ολυμπιονίκες για τη χώρα μας.

Το να επενδύσουμε στον αθλητισμό είναι ένα κοινό όραμα με τον υποψήφιο Δήμαρχο του «μαζί»,  τον Νίκο Κατσούλη και χαίρομαι πολύ για τη συμμετοχή μου στην ομάδα αυτή που ονειρεύεται να κάνει τον Κορυδαλλό την πόλη που μας αξίζει!