Εκδήλωση – συζήτηση στο Σχιστό

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 04:11

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Κατσούλη, στο Σχιστό Κορυδαλλού την Τετάρτη το απόγευμα. Η ανταπόκριση των κατοίκων ήταν εντυπωσιακή.Η γενική εικόνα που μας μεταφέρθηκε ήταν αυτή της πλήρους εγκατάλειψης της περιοχής από τη δημοτική αρχή.

Χαρακτηριστικά προβλήματα που μας ανέφεραν ήταν οι κλοπές, η ανυπαρξία δημοτικής αστυνομίας, οι κακοτεχνίες στις πλατείες και τα πεζοδρόμια, η πλήρης απουσία φροντίδας για τα αδέσποτα ζώα.

Κατέθεσαν επίσης ζητήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους σχετικά με την έλλειψη χώρων αναψυχής, συνδέοντάς το με τη μη αξιοποίηση των λατομείων, την ανάγκη ύπαρξης τοπικής συγκοινωνίας, λόγω ιδιαιτερότητας της μορφολογίας της περιοχής, αλλά και προβλήματα υγείας που σχετίζονται με τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Επιστήμονες από την ομάδα του «μαζί» παρουσίασαν το ολοκληρωμένο πακέτο παρεμβάσεων για την ευρύτερη περιοχή, που αναφέρεται στο πρόγραμμα του «μαζί», και περιλαμβάνει την ασφάλεια, την ανάπτυξη, την αξιοποίηση των ελεύθερων χώρων.

Η μάχη για αλλαγή, αλληλεγγύη, ασφάλεια και ανάπτυξη  στον Κορυδαλλό είναι μπροστά μας.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.