Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 11:15

Το «μαζί» για τον Κορυδαλλό ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΧΙΣΤΟΥ

Κορυδαλλλός 19.09.2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δημοτική σύμβουλος  Καλλιόπη Μαυροειδάκου και μέλη του «μαζί» για τον Κορυδαλλό παρευρέθηκαν στη δημόσια διαβούλευση που συγκάλεσε ο Δήμος Κορυδαλλού, στην πλατεία 25ης Μαρτίου στο Σχιστό Κορυδαλλού, την Τετάρτη στις 16/09, με θέμα τη λειτουργία λαϊκής αγοράς στην περιοχή.

Ένα αίτημα που το «μαζί» για τον Κορυδαλλό στηρίζει και είχε ήδη  ζητήσει, εδώ και καιρό, να υλοποιηθεί από τον πρόεδρο των λαϊκών αγορών του Κορυδαλλό κ. Γιώργο Τσούνια . Το «μαζί» είχε δεχτεί πολλά αιτήματα δημοτών της περιοχής για τη λειτουργία λαϊκής αγοράς.

Στην συνάντηση οι κάτοικοι του Σχιστού εξέφρασαν την ανάγκη λειτουργίας λαϊκής αγοράς , αλλά και τους προβληματισμούς τους για την επιλογή του χώρου, όπως και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά η περιοχή.

Η κ. Μαυροειδάκου,  παίρνοντας τον λόγο, τόνισε ότι το Σχιστό Κορυδαλλού παραμένει παρατημένο, και κατήγγειλε ότι η Επιτροπή του Σχιστού, που είναι αρμόδια για να παρακολουθεί τα προβλήματα της περιοχής, δεν  έχει συσταθεί ακόμη από τη Δημοτική αρχή.

Το «μαζί» για τον Κορυδαλλό και ο επικεφαλής Νίκος Κατσούλης στέκονται δίπλα στους δημότες του Σχιστού και στηρίζουν κάθε προσπάθεια που θα βελτιώσει και θα αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής των πολιτών του.

Αγωνιζόμαστε για τον Κορυδαλλό που μας αξίζει

 Για το

«μαζί» για τον Κορυδαλλό

Το Γραφείο Τύπου

© 2019 Μαζί για τον Κορυδαλλό. Template by JoomShaper