Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020 10:08

Κύμα συμπαράστασης στην άδικη επίθεση κατά της Προέδρου της Ένωσης Γονέων Κορυδαλλού Άννας Τζαβαλή

Κορυδαλλός 12.09.2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εμβρόντητη έχει μείνει η εκπαιδευτική κοινότητα ολόκληρης της Ελλάδας από την πρωτοφανή προσπάθεια φίμωσης του γονεϊκού κινήματος.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων Κορυδαλλού, ο κ. Ιωάννης Πάχος, πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού και Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης του Δημάρχου Χουρσαλά, μήνυσε την Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων επειδή ανέγνωσε, ως όφειλε επιτελώντας τον θεσμικό της ρόλο, στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης την εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Ως «μαζί» για τον Κορυδαλλό:

  • Αναγνωρίζουμε τους αγώνες και τις δράσεις της Ένωσης Γονέων Κορυδαλλού, που εκπληρώνοντας το ρόλο της αναδεικνύει, υπερασπίζεται και προωθεί τα συμφέροντα των σχολείων και των μαθητών της πόλης μας.
  • Εκφράζουμε την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή μας στη διωκόμενη Πρόεδρο της Ένωσης και
  • Καταδικάζουμε απερίφραστα και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την πρωτοφανή και αντιδημοκρατική προσπάθεια τρομοκράτησης και φίμωσης της Ένωσης και του γονεϊκού κινήματος.

 

Τέτοιες αντιδημοκρατικές συμπεριφορές επιδεικνύονται κατ’ εξακολούθηση στον ένα χρόνο της διοίκησης Χουρσαλά. Απορίας άξιο είναι η «σιγή ιχθύος» που τηρείται από την παράταξη της συνδιοίκησης του κ. Δημόπουλου, που παλαιότερα πρωτοστατούσε, με τον πλέον δυναμικό τρόπο, στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας.

 

Εμείς ως «μαζί» θα σταθούμε απέναντι σε όποιον επιτίθεται και προσπαθεί να φιμώσει την Ένωση Γονέων γιατί η επίθεση στην Ένωση είναι επίθεση στα παιδιά μας.

 

Καλούμε όλους τους ενεργούς πολίτες να δώσουν δυναμικό παρόν στην δίκη ενάντια στην  Ένωση Γονέων την Τρίτη  15/9/2020 στις 09:00, στο Α’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, Σκουζέ 3-5.

 

Αγωνιζόμαστε για τον Κορυδαλλό που μας αξίζει

 

Για το

«μαζί» για τον Κορυδαλλό

Το Γραφείο Τύπου

 

© 2019 Μαζί για τον Κορυδαλλό. Template by JoomShaper