Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 04:05

Νίκος Κατσούλης: «Έναν μήνα πριν το πρώτο κουδούνι είμαστε στο ίδιο έργο θεατές για τα σχολεία του Κορυδαλλού»

Κορυδαλλός 03.08.20

Έναν μήνα πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι για τη σχολική χρονιά 2020-21 στις 7 Σεπτεμβρίου, τα σημαντικά έργα που η σχολική κοινότητα διεκδικεί εδώ και χρόνια, είναι στις καλένδες.

Ενδεικτικά:

  • Τα έργα για την εναρμόνιση των σχολικών κτιρίων του Κορυδαλλού με το μνημόνιο αντισεισμικής προστασίας της Πολιτικής Προστασίας έχουν παγώσει.
  • Τα έργα για την αντικεραυνική προστασία των σχολείων, όχι μόνο έχουν παγώσει, αλλά έχει αφαιρεθεί από τον προϋπολογισμό το αντίστοιχο κονδύλι.
  • Η ολοκλήρωση των έργων πυροπροστασίας έχει αναβληθεί επ’ αόριστον.
  • Τα περισσότερα σχολεία δεν διαθέτουν σχολικούς φύλακες.
  • Για την καθαριότητα των σχολείων, οι Σχολικές Επιτροπές προειδοποιούν τον δήμαρχο με ψηφίσματά τους για τις ελλείψεις και μάλιστα εν μέσω πανδημίας.

Αντίθετα στα κοινωνικά δίκτυα, οι έμμισθοι φίλοι του δήμαρχου, δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην προβολή μικροέργων εντυπωσιασμού, αδιαφορώντας για τις πραγματικές ανάγκες των σχολείων.

Ο Νίκος Κατσούλης και το «μαζί» υπερασπίστηκαν την αποκατάσταση όλων των παραπάνω για έναν ολόκληρο χρόνο και θα συνεχίσουν να τα διεκδικούν για όσο χρειαστεί. Πολλά από αυτά πέτυχαν να έρθουν για ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και πάλι η διαδικασία εφαρμογής ήταν υποτονική, αν όχι ανύπαρκτη.

Μας μένει μόνο ένας μήνας ακόμη, πριν άλλη μια χρονιά πάει χαμένη, για τα σημαντικά θέματα των σχολείων του Κορυδαλλού. Ελπίζουμε έστω και τώρα να μπουν οι σωστές προτεραιότητες.

Αγωνιζόμαστε για τον Κορυδαλλό που μας αξίζει

Για το

«μαζί» για τον Κορυδαλλό

Το Γραφείο Τύπου

© 2019 Μαζί για τον Κορυδαλλό. Template by JoomShaper