Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019 04:13

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Ο Νίκος Κατσούλης και η δημοτική κίνηση «μαζί» για τον Κορυδαλλό εύχονται σε όλες και όλους «Καλά Χριστούγεννα» με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία. Το μήνυμα της αγάπης, της αλληλεγγύης, του σεβασμού, ας ταξιδέψει στις καρδιές και στη σκέψη όλων τις μέρες αυτές που άνθρωποι, και ιδιαίτερα παιδιά, δοκιμάζονται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, με την ελπίδα να ενώσουμε τις φωνές και τις δυνάμεις μας για να φτιάξουμε έναν δικαιότερο κόσμο που θα προσφέρει ασφάλεια, ελευθερία και προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για όλους χωρίς διακρίσεις. 

Έργο του ανεξάρτητου Βρετανού καλλιτέχνη Banksy που επιλέγει καμβά για το γκράφιτι έναν κατάμαυρο τοίχο στη βιομηχανική πόλη του Μπέρμιγχαμ.

 

Η βία κατά των γυναικών είναι υπόθεση ΟΛΩΝ μας

Η Δημοτική κίνηση «ΜΑΖΙ για τον Κορυδαλλό» και  ο Νίκος Κατσούλης αναδεικνύουν  τη σημερινή μέρα, ως αφορμή για να μεταδοθεί το μήνυμα «Σπάσε τη σιωπή σου». Η Βία κατά των γυναικών δεν είναι ιδιωτική τους υπόθεση, είναι υπόθεση που μας αφορά ΟΛΕΣ και ΟΛΟΥΣ.

Από το 1991 ο Ο.Η.Ε. έχει κηρύξει την 25η Νοεμβρίου ως την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. Βίας σωματικής, ψυχολογικής, οικονομικής, σεξουαλικής και οποιασδήποτε άλλης μορφής.

Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2019 15:11

Ενημέρωση για το Μετρό και την Πλατεία Ελευθερίας

Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2019 15:04

Ενημέρωση για τα 88 Στρέμματα