Ανακήρυξη Υποψήφιου Δημάρχου

Υπ. Δήμαρχος Κορυδαλλού- Φυσικός, ΜΒΑ, Πρόεδρος Β Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Πειραιά

Σήμερα, Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, στα γραφεία του «μαζί» συνεδρίασε η ολομέλεια με θέμα την εκλογή Υποψηφίου Δημάρχου για τον Δήμο Κορυδαλλού.

Ομόφωνα προτάθηκε στον Νίκο Κατσούλη να εκφράσει την Ανεξάρτητη, Ανοικτή, Ανανεωτική, Ανατρεπτική Δημοτική Κίνηση «μαζί» ως Υποψήφιος Δήμαρχος Κορυδαλλού.

Η πρόταση της ολομέλειας έγινε αποδεκτή από τον Νίκο Κατσούλη, ο οποίος δεσμεύτηκε να ηγηθεί της κίνησης του «μαζί», με βάση το ηθικό και αξιακό πλαίσιο της ιδρυτικής διακήρυξης.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Κατσούλης χαρακτηρίζεται από ήθος, ακεραιότητα, μαχητικότητα, εργατικότητα και καινοτόμες ιδέες, αξίες που εκφράζουν την ταυτότητα της δημοτική μας κίνησης και οφείλουν να διέπουν τη διοίκηση του Δήμου Κορυδαλλού.

Ο Νίκος Κατσούλης διαθέτει υψηλή ακαδημαϊκή μόρφωση, επιστημονική κατάρτιση, πολυετή εργασιακή εμπειρία, ως υψηλόβαθμο στέλεχος κορυφαίων εταιριών, καθώς και διακεκριμένο εκπαιδευτικό έργο, ως καθηγητής Φυσικών Επιστημών.

Πρόκειται για άνθρωπο νέο, Κορυδαλλιώτη, με όραμα και πίστη στη συλλογική δουλειά που σε συνδυασμό με τις ηγετικές του ικανότητες και το σημαντικό κοινωνικό του έργο μπορεί να οδηγήσει τον Κορυδαλλό στο να γίνει η πόλη που μας αξίζει.

Καλούμε όλους τους δημότες και τις δημότισσες του Κορυδαλλού, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, να στηρίξουν το «μαζί» με τον

Υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Κατσούλη

Η ολομέλεια του «μαζί» για τον Κορυδαλλό που μας αξίζει

Σύντομο βιογραφικό του Ν. Κατσούλη

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *