Μαρία – Χριστίνα Βαρνακιώτη – EFL Teacher, Συνιδιοκτήτρια του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Varnakioti από το 1999, Microsoft Innovative Educator , Microsoft Skype in the classroom Expert , Microsoft Educator Influencer, Microsoft Educator Contributor


Γιατί αποφάσισα να βοηθήσω το «μαζί» για τον Κορυδαλλό που μας αξίζει:
Στο <<μαζί >>είδα την μεγάλη εικόνα για την πόλη μας. Γνώρισα συνάδελφους εκπαιδευτικούς να υποστηρίζουν με πάθος το όραμα τους για μια πόλη που θα βασιστεί στα πρότυπα μεγάλων Ευρωπαϊκών πόλεων. Άκουσα για το καθήκον στην επένδυση για την ευημερία των νέων μας, τις καινοτόμες ιδέες για την παιδεία και για τον πολιτισμό . Ως εκπαιδευτικός , μητέρα και πολίτης του Κορυδαλλού εμπνεύστηκα έτσι ώστε να συμβάλλω στην δημιουργία στον ούριου άνεμου που θα φέρει το <<μαζί>>.
Οικογένεια:
Παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών ηλικίας 10 και 16 όπου φοιτούν στα σχολεία της πόλης μας.
Εκπαίδευση
English Language Teaching [Cambridge University]
Neuro-Linguistic Programming NLP Practitioner [Society of NLP™]
Εργασιακή εμπειρία:
English Language Teaching από το 1999.
Συνιδιοκτήτρια στο κέντρο Ξένων Γλωσσών Varnakioti από το 1999.
Assistant Supervisor στις εξετάσεις Γλωσσομάθειας του Cambridge University, English Speaking Board ESB ,Europalso Exams.
Ενδιαφέροντα:
Διαρκής επιμόρφωση στην τεχνολογία στην εκπαίδευση,στην βιωματική μάθηση, στις απαιτήσεις της εκπαίδευσης του 21ου αιώνα και της ανάπτυξης δεξιοτήτων των μαθητών, Ταξίδια, Θέατρο, Διάβασμα και Μουσική.

Επικοινωνία:
http:// www.varnakioti.gr
email: mchrisvarn@yahoo.gr
Twitter :@Varnakioti_MC

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *