Μαζί για τον Κορυδαλλό, αναλαμβάνουμε την ευθύνη

Μιχάλης Πιρπερής, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του «μαζί», ασφαλιστικός σύμβουλος

Κατοικώ στον Κορυδαλλό 20 χρόνια με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μας.  Στα χρόνια αυτά  παρατηρώ τους ίδιους ανθρώπους τη μια να μοιράζονται τη διοίκηση, την άλλη  να κοντράρονται τάχα γι αυτή και πάλι τώρα αγκαλιασμένοι να θέλουν να μας ξανασώσουν.

Έτσι έπεσα κι εγώ στην επαγγελματικά καλοστημένη πολιτική παγίδα της απαξίωσης και της μη συμμετοχής μου στα προβλήματα της πόλης μας.

Ένιωσα συνυπεύθυνος, γιατί όποιος και να είναι ο τόπος καταγωγής μας, ζούμε σε αυτή την πόλη, δημιουργούμε, έχουμε τα ίδια προβλήματα, περπατάμε στα ίδια πεζοδρόμια, τα παιδιά μας πηγαίνουν στα ίδια σχολεία, μοιράζονται αυτούς τους λίγους αθλητικούς χώρους.

Διανύουμε μια εποχή με γρήγορες εναλλαγές και τα δικαιώματα μας έχουν γίνει υποχρεώσεις μας.  Υποχρεώσεις να διεκδικούμε τα δικαιώματα μας παραδειγματίζοντας τη νεολαία να συμμετέχει ενεργά και στην εκλογική διαδικασία, επιλέγοντας αυτούς που πιστεύουν ότι «μαζί» θα βάλουν τις βάσεις πάνω στις οποίες, οι ίδιοι με την ενεργή συμμετοχή τους, θα κάνουν τον Κορυδαλλό  την πόλη που μας αξίζει!

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *