Γιατί συμμετέχω στο μαζί

Σπούδασα στο Τμήμα Νηπιαγωγών, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάζομαι από το 2000 σε δημόσια νηπιαγωγεία (5Ο Νίκαιας – 1ο Κορυδαλλού έως και σήμερα).

Πριν το νηπιαγωγείο, εργάστηκα για 11 χρόνια σε εταιρεία υλοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων (υπεύθυνη οργανωτικού – διοικητικού) που απευθύνονταν σε παλιννοστούντες.

Θέτω  υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος, γιατί έχω μακρά ενασχόληση με τα κοινά με διάφορες μορφές (Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ, Σύλλογοι Γονέων, εθελοντική ομάδα  στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας των φυλακών Κορυδαλλού) αλλά και γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να  συναντηθώ με ανθρώπους, τους οποίους γνωρίζω και εκτιμώ,  έχουμε από κοινού δράσεις και διεκδικήσεις πολλά χρόνια τώρα στον τομέα της παιδείας και  μοιράζομαι μαζί τους  τις ίδιες αγωνίες και τα ίδια όνειρα για τα σχολεία της πόλης μας και όχι μόνο.

Ο επικεφαλής μας, ο υποψήφιος Δήμαρχος του ΜΑΖΙ,  ο Νίκος Κατσούλης,  είναι άνθρωπος ακέραιος, σύγχρονος και δημιουργικός, με ιδιαίτερα πλούσια επιστημονική, αλλά και επαγγελματική πορεία, που ενέπνευσε σε όλους μας την επιθυμία να τολμήσουμε τη συμμετοχή μας στο ΜΑΖΙ.

Παράλληλα την απόφασή μου αυτή  επηρέασε καθοριστικά  το γεγονός ότι, τα τελευταία χρόνια η ανταπόκριση της δημοτικής αρχής στα προβλήματα των σχολείων (κτιριακά, υλικοτεχνικά, οικονομικά κλπ) υπήρξε ελλειπής και απογοητευτική.

Πιστεύω ότι θα μπορούσα να προσφέρω στο κομμάτι της παιδείας γιατί το γνωρίζω, το αγαπώ,  θέλω  και μπορώ με την ομάδα του ΜΑΖΙ να το κάνω καλύτερο, για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες τόσο των μαθητών όσο και των εκπαιδευτικών, για σχολεία ανοιχτά, πολύχρωμα και σύγχρονα.  

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *